Menu
EUR
Upgrade je badkamer!

Upgrade je badkamer!

Door: Karin Reacties: 0

De badkamer is een plek voor verzorging en ontspanning. Maar wat nou als je niet meer blij bent met wat je ziet wanneer je naar je badkamer kijkt? Een badkamer vervang je namelijk niet zomaar. Dat is een ingrijpende en prijzige klus. Geef dan je badkamer een upgrade! We zullen je laten zien hoe je met een paar aanpassingen toch een hele andere uitstaling kan creëren, waardoor je badkamer weer helemaal up-to-date is.

Nieuwe kranen in je badkamer

Is je badkamer al wat ouder dan is de kans groot dat je gebruik maakt van chroomkleurige kranen. Waarschijnlijk de zogenaamde opbouwkranen die direct op de waterleiding aangesloten zijn. Kranen dragen een groot deel bij aan de uitstraling van de ruimte. Je kunt je badkamer dan ook eenvoudig updaten door deze te vervangen voor een nieuwe stijl.

De keuze is reuze! Tegenwoordig is je kraan tevens een accessoire in de badkamer. Ze zijn verkrijgbaar in alle soorten en maten zodat er altijd een stijl is die bij jou past. Alle trendkleuren zijn vertegenwoordigd. Wat denk je van de populaire zwarte kraan, witte kraan, RVS kraan of een geborsteld nikkel kraan? Deze geven direct een industriële uitstraling aan de ruimte.

Daarnaast kom je tegenwoordig steeds vaker de trendkleuren goud, koper en messing tegen in de badkamer. Mooie warme tinten die echte eyecatchers in de ruimte worden. Deze trendkleuren voegen een warm, luxueus gevoel aan de ruimte toe en zijn verkrijgbaar zowel als opbouw- of inbouwmodel.

 

Accessoires voor de finishing touch

Heb je een mooie kranenserie gevonden dan wil je natuurlijk ook matching accessoires. Geen probleem! Uiteraard hebben kraanleveranciers ervoor gezorgd dat voor iedere kraanserie bijpassende accessoires geleverd kunnen worden. De ene lijn zal wat uitgebreider zijn dan de andere maar de keuze is er. Vergeet dus zeker de accessoires niet wanneer je kiest voor nieuwe kranen. Op die manier zorg je qua uitstraling en kleur voor eenheid in de badkamer. Het één kan niet zonder het ander!


Nieuw badmeubel?

De vervanging van kranen en accessoires is redelijk eenvoudig gedaan. Heb je een ruimer budget dan kun je nog een stapje verder gaan. Vervang je wastafel bijvoorbeeld voor een luxe badmeubel. Ook hierin heb je een ruime keuze. Belangrijk is dat je eerst bepaald welke sfeer je wilt uitstralen. Je kunt je misschien voorstellen dat een staand badmeubel wat meer aanwezig is in de ruimte en een zwevend badmeubel een ruimtelijker effect geeft.

Ook de keuze voor materiaal is afhankelijk van de sfeer die je nastreeft. Wil je warmte de ruimte inbrengen dan zijn er mooi houttinten die dat perfect doen en een geweldig contrast kunnen vormen. Streef je een strakkere sfeer na? Dan past een zwart of wit badmeubel misschien beter bij jou. Uiteraard kan het ook zijn dat je niet om bergruimte verlegen zit. Kijk dan eens voor een luxe wastafel met één of twee wasbakken en pas de kleur van het design sifon op de kranen aan. Vergeet ook niet de spiegel aan te passen aan het formaat van je meubel!

   


Het ondergeschoven kindje

Je badkamer is weer helemaal up-to-date, maar hoe zit het met de toiletruimte? Badkamer en toiletruimte worden vaak niet los van elkaar gezien. Om ook daar de eenheid te garanderen zou je kunnen overwegen om in ieder geval de fonteinkraan in de toiletruimte te laten matchen met die in de badkamer. Voeg in beide ruimtes dezelfde kleur handdoek door en de eenheid is gewaarborgd.

We zijn erg benieuwd naar de resultaten! Wil je deze met ons delen? Tag ons dan op Instagram met tag @vandenboomenbadkamers.nl. Mogen wij jouw foto reposten? Gebruik dan ook #vandenboomenrepost in je bericht.


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!