Menu
EUR
Trendalert! Gekleurde badkamerkranen

Trendalert! Gekleurde badkamerkranen

Door: Karin Reacties: 0

De lente is begonnen… de natuur staat in bloei. Heb jij ook zo’n behoefte aan deze warme kleuren in je badkamer? Dat kan met de meest kleurrijke kranenserie Cobber van Hotbath. Zij hebben een uitgebreid kleurenpallet samengesteld met verschillende finishes zodat jij op een eenvoudige en subtiele manier kleur aan je badkamer toevoegt. Zo kun je met de aanpassing van je kranen een grote impact op de uitstraling van de ruimte uitoefenen.

Trendy kleuren

Hotbath heeft deze mooie serie uitgevoerd in 15 verschillende kleuren. Het gaat hierbij om warme gouden kranen, rosé gouden kranen en koperen kranen maar ook stoere nikkel- en chroom kleuren. Uiteraard ontbreken de zwarte en witte kraan ook niet in deze collectie. Wat Cobber uniek maakt is de keuze uit drie verschillende finishes die alle hun eigen unieke uitstraling hebben. Zo maak je niet alleen een statement met de kleur maar ook de afwerking. We zetten hieronder alle afwerkingsmogelijkheden voor je op een rij.

Plated

Dit is misschien wel de meest bekende afwerking. Het zijn de kranen met een chroom of geborsteld nikkel finish die zorgen voor een tijdloze uitstraling. Een chroom badkamerkraan wordt gekenmerkt door een sublieme glans en zorgt voor een levendig accent in de badkamer. De geborsteld nikkel kraan lijkt op RVS maar heeft van zichzelf een warme gloed. Deze finish wordt met de hand aangebracht waardoor de kraan een ambachtelijke uitstraling heeft. Hij past zich als een kameleon aan zijn omgeving aan en is vaak terug te zien in een minimalistische of industriële badkamer.

Hotbath Cobber Geborsteld nikkel         Hotbath Cobber Geborsteld nikkel

Varnished

De met 3-componentenlak afgewerkte kranen bieden een maximale weerstand tegen slijtage en corrosie. Deze populaire finish is verkrijgbaar in de kleur wit en zwart met een matte afwerking. Een mat witte kraan of mat zwarte kraan is erg populair in de badkamer. Zo is het met mat zwart mogelijk om een echt statement te maken. Zwarte kranen zijn erg aanwezig in de ruimte terwijl een mat witte kraan meer blend in de ruimte. Welke kleur je ook kiest, ook deze kranen geven een boost aan je interieur.

Hotbath Cobber Black

Living colours

De Living colour finish is misschien wel de meest nieuwe trend op gebied van badkamerkranen. Deze kranen bestaan uit kleuren met een pure metaalfinish, die zonder oppervlaktebescherming zijn afgewerkt. Hierdoor wordt de kraan blootgesteld aan invloeden van buitenaf waardoor hij op natuurlijke wijze verkleurd met een prachtig, levendig resultaat als gevolg. Geen kraan is dus hetzelfde. Let wel op! Deze finish is niet voor iedereen. Er ontstaat namelijk een doorleefde uitstraling. Op de kleur verouderd messing na kan de finish wel weer met zilver- of koperpoets opgepoetst worden. Hou je echter niet van een levendige uitstraling dan kun je beter kiezen voor een Plated of PVD finish. De Living colours kranen zijn verkrijgbaar in de kleur gepolijst messing, geborsteld messing, verouderd messing, geborsteld koper en glans nikkel.

Hotbath Cobber rose goud     

Colour plated

Deze metaalfinish heeft een gekleurde afwerking voor een spectaculair resultaat. Er zijn drie kleuren beschikbaar met ieder hun eigen uitstraling. Verouderd ijzer zorgt voor een ingetogen en moderne sfeer in je badkamer en legt de nadruk op de pure vorm van de kraan. Met zijn matte look schittert de kraan van eenvoud en finesse. Rosé goud daarentegen heeft een warme, trendy uitstraling met een glans afwerking. Een echte blikvanger in de badkamer die goed past in bijna alle interieurstijlen. Zwart chroom biedt een perfect alternatief voor de zwarte kraan. Anders dan de mat zwarte finish heeft zwart chroom een perfect glans over zich die zorgt voor dynamiek in de ruimte.

Hotbath Cobber oud ijzer

PVD

Deze kranen zijn afgewerkt met een unieke Physical Vapour Deposition coating. Dit maakt ze nog sterker, krasbestendiger en zorgt voor een perfecte flans. Op deze finish zit dan ook een garantie van 10 jaar. Drie warme kleuren zijn voorzien van de PVD finish. Geborsteld messing met een matte uitstraling, gepolijst messing met een perfecte glans en geborsteld koper met een doorleefd uiterlijk en unieke kleurtoon. De PVD coating zorgt ervoor dat de kleuren ook na jaren hun uitstraling blijven behouden. Daarnaast is de kraan met deze krachtige finish bestand tegen krassen, aanslag, slijtage, corrosie en verkleuring.

Hotbath Cobber kraan

Kleur in de gehele badkamer

Je kiest de juiste uitstraling en stijl en past daar de douchekraan, badkraan en wastafelkraan op aan maar daar houdt het natuurlijk niet op! Wanneer je de basis hebt gelegd wil je deze uiteraard aanvullen met de juiste badkameraccessoires. We hebben niet voor niets gezegd dat dit de meest uitgebreide serie in het assortiment is! Je hebt namelijk niet alleen de keuze uit 15 verschillende kleuren en verschillende stijlen maar ook een ruime keuze bijpassende sifons, wc-bedieningsplaten, toiletrolhouders, wc-borstelhouders, bekerhouders, zeepdispensers, handdoekhouders en douchekorven. Alles dat je nodig hebt voor een passend geheel.

Hotbath Cobber wc bedieningsplaat


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!